Kai Jacobsen

Om bloggen

 

Kjære leser!

 

Norges Mest Leste Blogg er frihavnen på nett hvor du når som helst kan legge til kai, og få servert en ankerdram i form av mentalt påfyll og feelgood lesning. Både om de små tingene, og de litt større.

Over tid har jeg innsett at vi mennesker er mer like enn ulike. Samtidig er det mye ved oss det er vanskelig å sette ord på. Nettopp ved å sette sammen ord ønsker jeg å utgjøre en forskjell.

Ved å være ærlig og personlig er målet å opplyse og oppmuntre på en oppløftende måte. Vi trenger alle jevnlig påfyll.

 

Tilbyr nye tanker

Det sies at 90 prosent av tankene du tenkte i går, tenker du i dag. Ved å introdusere mine og andres, ønsker jeg å tilby nye. Mine ambisjoner er ikke å velte regjeringen, eller å fokusere på alt som er urettferdig eller feil. Det har jeg forsøkt tidligere.

I oppstartsfasen har de fleste trukket på smilebåndet når det kommer til navnet og ambisjonen om bloggen min. Det anser jeg som en god start. Joda, jeg går hard ut. Er kjent for det. Samtidig vet jeg at evnen til å forestille seg noe er sterkere enn viljen, og at mot er å handle til tross for frykt for å mislykkes.

 

Ingen mann er en øy

Noen har himlet med øynene. Andre har vært kjappe på banen for å uttrykke at blogging er søppel. Om de da ikke har sakt at det er viktigere ting å bruke min journalistiske kompetanse til. De som betyr mest, har heldigvis støttet prosjektet siden den dagen ideen ble unnfanget en junidag i Tyskland.

Erfaring har lært meg at setter jeg alle kluter til og kliner til, er det ikke grenser for hva det er mulig å oppnå. Men, ingen mann er en øy. Det har tatt meg mange år å lære meg akkurat det, men nå fokuserer jeg på å bidra. Da er det ikke grenser på hva jeg får til, og ikke minst får tilbake.

 

Takk til deg som jevnlig kommer innom for en ankerdram. Det er du som inspirerer meg til å utgjøre en forskjell, og jeg er deg evig takknemlig.

 

 

Matros Kai Jacobsen

 Om Matros Kai Jacobsen

 

Matros Kai Jacobsen ble født i hundens år 1983. I tillegg til bloggen driver han sitt eget firma, Sørlandscoachen. Her jobber han som coach,  foretningsutvikler, foredragsholder og personlig trener, og har blant annet hatt stor suksess med livsstilskonseptet sitt «Spark i fua».

Innen Matros Kai er 40 år har han som mål å ha sitt eget stand-up show på Latter i Oslo, blitt rå på gitar og bli med på «Skal vi danse».